Zaterdag 30 april is het zover : de 7e Hoppin 'Around Vorselaar. De affiche kondigt een fantastische kroegentocht aan.

Tubelight:
 
Deze 4-koppige band maakte tijdens humo’s rockrally veel indruk op de jury! “deze stem mag nooit zonder werk komen zitten”,was één van de vele commentaren. En de stem van Lee Swinnen (zoon van …) liegt er niet om…een mengeling van the velvet underground en the black box revelation benaderd vrij dicht de sound van tubelight. Rauw en toch radiovriendelijk,laat dat nu net de definitie zijn van Rock’n roll.
Zoals u ziet heeft JH ’t Staminee met 3 kleppers zowaar hun eigen mini festival,reserveer dus tijdig uw plaats!!!!
 
www.myspace.com/tubelightband
 
 
Radio Russia :
 
Je moet het maar kunnen…the new romance in uw voorprogramma laten spelen.Deze 5-koppige “kameraden”drinken er geen wodka meer of minder voor.Dat muziek ook een verhaal vertelt dat lees je van deze band zo af,
van achter het ijzeren gordijn brengen zij een strak afgelijnde mix van bekende lokale en overzeese helden.Neem dus gerust uw luchtgitaar mee naar zaal Edma waar u voor de laatste set zal opgewacht worden door enkele sovjetse schoonheden.
 
www.radiorussia.be
 
 
Liptease & the backstreet Crackbangers:
 
30 april 2011…laat dat nu net koninginnedag zijn bij onze noorderburen!U begrijpt dat we alles uit de kast hebben gehaald om deze 7 muzikanten vanuit Nederland naar Vorselaar te halen.
Toen we deze band door onze scoutingmolen draaiden waren we laaiend enthousiast,zij hebben namelijk alles wat wij zoeken…3 knappe dames welke harmonisch even goed matchen als mosterd bij nen hotdog. Bijgestaan door 4 vetkluiven die hun instrument liever zien dan hun lief,brengen ze bekende hits van oa Metallica,Lenny Kravits,CCR,ea. op een vette Rock à Billy stijl die je niet mag missen!Mocht je in Den Engel niet meer binnenraken raden wij u buiten een plaatsje tegen de raam aan.
Liptease & the backstreet crackbangers: een specialleke zoals we er nog weinig hebben gezien,dat bewijst ook hun knappe prestatie in “the clash of the coverbands” een prestigieuze wedstrijd in Nederland waar ze –op het moment van ter perse gaan van deze folder- bij de 16 beste van Nederland zijn!
 
 
http://www.liptease.nl/home/
 
 
 
 The Cadillac Bombers:
 
Gitarist Teddy Boy Aston had de wens om een groep in elkaar te boksen die rock-‘n’-roll terug naar zijn roots zou brengen. Tegelijkertijd wil hij erin slagen ruiten te laten springen met zijn muziek. Na 2 jaar rijpen roepen The Cadillac Bombers vintage geluiden op en zijn zij in staat om rockabilly een nieuw gezicht te geven. Teddy nam zijn Gretsch in de hand en richtte een band op die op een trouwe en bruisende fanclub kan rekenen. The Cadillac Bombers bestaat uit een zangeres die legendes van rockabilly als Wanda Jackson en Janis Martin in zich bundelt, een veteraan in rockabilly die voor gevaarlijke bas zorgt, een Guitjo-gitarist (half gitaar, half banjo) die TCB haar unieke geluid geeft en 2 percussionisten die onder andere een ouderwets wasbord meebrengen. Op en top rockabilly met flink wat western swing.Ideaal dus om Den Tip een onvergetelijke avond te bezorgen!
 
http://www.myspace.com/thecadillacbombers
 
 
 
Flat Foot:
 
Flat Foot kan het best omschreven worden als een echte “Kick-Ass” rock’n roll band.
Nadat ze in hun thuishaven (Zweden) zowaar al op elk podium hebben gestaan,elk festival hebben aangestoken en tal van radioshows hebben bespeeld vonden ze de tijd rijp om deze uithoek van Europa te veroveren. Flat Foot speelde tevens al in het voorprogramma van het legendarische Status Quo en verwacht dus ook veel van hun Europese tour.
Na de passage van the Eightball Boppers en Smockestack Lightning is het dus nu de beurt aan Flat Foot om in het promilleke een ode te brengen aan echte,onvervalste,pure,vanuit het hart spuitende,vetkuifende ROCK’nROLL!!!!!!!
 
http://www.flatfoot.se/
 
 
Black Jake& theCarnies:
 
 "The Original Kings ofCrabgrass", zijneenbluegrass/punkbanduitYpsilanti, Michigan(USA). "Crabgrass"verwijst naardegroepstilistischemash-up vanmurder ballads, Ierse drinkliederen, scheve, gedraaide love songs, bluegrass,americana en punk.
 
De ledenzijnBlackJake(banjo, zang, teksten), GusWallace(viool), ZachPollock(mandoline), JoeCooter(basgitaar), Billy"TheKingpin" Lalonde (drums, wasbord), enJCMiller(accordeon).
Deband brachthundebuutalbum, Where TheHeather Don't Grow in 2008 uit. Desong "Happy EasterYa" isop de lijst vandeJacksonCitizenPatriot's een vande bestesongsvan hetjaaropnummer#21
U merkt het,een band die zelfs een houten plank kan laten bewegen door een mix van verschillende genres op u te af te sturen!Wij zijn alvast overtuigd,Black Jake & the carnies is er eentje voor aan te stippen.
 
 http://www.blackjakeandthecarnies.com/